RB 65 -painepesurin kahva

Säädettävissä oleva matalapaineinen suihkukahva sopii käytettäväksi enintään 24 baarin pumpuille. Iskunkestävä, kolmella suojakumirenkaalla varustettu suihkukahva. Pesusuihkun kartiosuutin on säädettävissä; sitä voidaan käyttää myös syövyttävien kemikaalien kanssa. Pesusuihkun säätöväli on 0-60°.

Säädettävän suihkukahvan rakenne on ruostumatonta terästä. Helposti käytettävä suihkukahva on ergonomisesti muotoiltu ja sillä on kaareva käsisuoja. Laitteen tuloliitäntää voidaan muuttaa.

Säädettävä suihkukahva

RB65 – Säädettävä suihkukahva + pyörivä liitin.

Ruostumattomastä teräksestä valmistettu runko on yksi RB65 hienoista ominaisuuksista. Tämän pesupistoolin läpivirtausnopeus on jopa 60 litraa minuutissa 24 baarin paineella ja sen pesusuihkua voidaan säätää 0-60° väliltä. Kahvan kolme suojakumia ovat pehmeää mutta kestävää kumiseosta.

Nimellispaine (bar) 24
Virtausnopeus enintään (l/min)  60
Nimellislämpötila (°C) 90
Suutinmateriaali Ruostumaton teräs
Tiivisteiden materiaali FPM
Paino (kg) 0,9 / 1,03
Tuloaukko (”) 1/2
Osanumero 30.6300.00

ON/OFF kahva

Matalapaineinen ON/OFF suihkukahva suihkuputkien jatkeena sopii käytettäväksi enintään 24 baarin pumpuille. Suihkukahva on iskunkestävä ja se on varustettu kolmella suojakumirenkaalla. Helposti käytettävä suihkukahva on ergonomisesti muotoiltu ja sillä on kaareva käsisuoja. Suihkukahvan rakenne on messinkiä ja ruostumatonta terästä. Laitteen tuloliitäntää voidaan muuttaa.

Tekniset tiedot

Nimellispaine (bar) 24
Virtausnopeus enintään (l/min)  100
Nimellislämpötila (°C) 60
Suutinmateriaali Messinki
Tiivisteiden materiaali FPM
Paino (kg) 0,9/1,03
Tuloaukko (”) G 1/2
Osanumero 30.6300.00
Scroll to Top