TUOTTEET

Pesukemikaalit

Pesu­kemikaalit

Tampereen Pesuainepalvelu tarjoaa monipuolisen valikoiman pesukemikaaleja ja puhdistusaineita ammattilaiskäyttöön. Pesukemikaalit sopivat esimerkiksi teollisuuden, maatalouden, huoltoasemien ja siivousyritysten käyttöön niin yleispuhdistukseen kuin vaativaankin lian poistoon.

Mustaa autoa pestään painepesurilla

Korkeapaine­pesurit

Painepesurit kuuma- ja kylmävesipesulla sopivat erilaisten laitteiden, autojen ja pesua kestävien pintojen puhdistukseen. Kovalla paineella kohdistetusti suihkutettava vesi puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi rakennusten julkisivut, työmaiden pinttyneen lian ja kuljetuskalustot.

Painehuuhtelulaite puhdistaa vihreää kangasta

Painehuuhtelu­laitteet

Painehuuhtelulaitteet sopivat tehokkaaseen puhdistukseen, kun haluat nopeasti eroon pinttyneestä liasta tai haluat puhdistaa isomman pinnan kerralla. Painehuuhtelulaitteella puhdistat helposti esimerkiksi kokolattiamatot, lattiat tai ajoneuvojen sisäverhoilut.

Istobal harjapesukone keskellä tietä

Harjapesu­koneet

Istobal-harjapesulaitteet ja niihin sopivat harjashampoot sekä huuhtelutiivisteet on suunnattu autopesuun huoltoasemilla. Koneellinen pesu puhdistaa auton pintaan kertyneen lian ja tiesuolan tehokkaasti, ja tekee autostasi säihkyvän puhtaan.

Imuri puhdistaa vesiroiskeen parkettilattialta

Kuiva- ja märkäimurit

Kuiva- ja märkäimurit ovat korvaamaton apu työmailla ja teollisuuskäytössä. Monipuolinen imuri siivoaa nopeasti nesteroiskeet ja kuivat roskat. Imureita voi käyttää sisätiloissa tai ulkona, ja joustavan letkun ansiosta pääset putsaamaan pienetkin nurkat tarkasti.

Interpump pumput ja varaosat

Tarvikkeet ja varaosat

Tilaa meiltä kätevät lisäosat ja tarvikkeet pesukemikaalien käyttöön. Tarvikkeiden ja varaosien valikoimassamme on erilaisia kahvoja, kannuja, pumppuja ja liittimiä monipuolisen pesujäljen takaamiseksi. Pienten osien hajotessa valikoimastamme löytyy laitteisiin sopivat uudet suuttimet, liittimet ja letkut.

Vieritä ylös