Megaclean -puhdistusaine

Vesiliukoinen puhdistusaine.

Vesiliukoinen puhdistusaine raskaalle kalustolle

World Clean Megaclean -vesiliukoinen puhdistusaine soveltuu esimerkiksi kuljetus- ja maansiirtokaluston sekä työkoneiden päältäpesuun. Aine liuottaa tehokkaasti öljyjä, rasvoja ja maantiesuolaa sekä irrottaa pikeä. Tuote on oiva korvaaja liuottimille ja mikroemulsioille useimmissa käyttökohteissa. Megacleanin pesuominaisuudet toimivat myös märällä pinnalla!

 • lähes vaahtoamaton
 • liuotinvapaa; ongelmaton erotuskaivoissa
 • fosfaattivapaa; ei fosfaattien aiheuttamia ympäristöongelmia
 • tensidit fenolivapaita; ei sisällä luonnossa huonosti hajoavia rengashiilivetyjä
 • biologisesti hajoava; ympäristöystävällinen
 • varastointi lämpimässä
 • pH n. 13 tiivisteenä

Käyttö

 1. Laimenna tiiviste vedellä.
  • Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1 – 1:5 konetyypistä riippuen.
  • Matalapainelaitteet: esilaimennus 1:4 – 1:15.
 2. Pesutulosta parantaa, jos aine saa vaikuttaa kohteessa joitakin minuutteja ennen pesua.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Ei lasten ulottuville. Mahdolliset tiivisteroiskeet on huuhdottava välittömästi vedellä. Ei saa käyttää yli 35 °C maalipinnalle.

Käyttöalue

Kuljetus- ja maansiirtokaluston päältäpesu. Korvaa liuottimet ja mikroemulsiot useimmissa käyttökohteissa. Hajottaa rasvaa, öljyä, tiesuolaa, irrottaa pikeä.

Käyttöohjeet

Laimenna Megaclean-tiiviste vedellä. Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1 – 1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: esilaimennus 1:4 – 1:15. Pesutulosta parantaa, jos aine saa vaikuttaa kohteessa joitakin minuutteja ennen pesua.

Ominaisuudet

Lähes vaahtoamaton. Liuottaa tehokkaasti öljyjä, rasvoja, maantiesuolaa sekä irrottaa pikeä. Megacleanin pesuominaisuudet toimivat myös märällä pinnalla. Liuotinvapaa; ongelmaton erotuskaivoissa. Fosfaattivapaa; ei fosfaattien aiheuttamia ympäristöongelmia. Tensidit fenolivapaita; ei sisällä luonnossa huonosti hajoavia rengashiilivetyjä. Biologisesti helposti hajoava; ympäristöystävällinen.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Ei lasten ulottuville. Mahdolliset tiivisteroiskeet on huuhdottava välittömästi vedellä. Ei saa käyttää yli 35 °C maalipinnalle.

Varastointi

Lämmin varasto

Pakkauskoot

25 litraa, 200 litraa, 1000 litraa.

pH

Tiivisteenä n. 13.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Scroll to Top