Katon pesulaite

Kattopintojen pesuun

Katon pesulaite on laatutyökalu moneen tarpeeseen. Sitä voidaan käyttää nopeasti ja tehokkaasti, kun käyttäjä pysyy turvallisesti katonharjanteella. Pesulaitteen etuja ovat käytön turvallisuus ja vakaus sekä erinomaiset puhdistustulokset. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesulaite tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn vaativissakin olosuhteissa. Pesupään/-kannen korkeus sekä pyörien välinen leveys ovat säädettävissä, mikä helpottaa erityyppisten kattojen puhdistamista.

Lisätiedot

  • korkeus ja pyörien leveys ovat säädettävissä
  • Quad-laakeripesä
  • tarkoitettu ammattikäyttöiseen katon puhdistamiseen.

Korkeus ja pyörien leveys ovat säädettävissä.

Leveys on säädettävissä enimmillään 90 mm ja korkeus 33 mm. Sopii useimpiin kattotyyppeihin/-rakenteisiin lisäten turvallisuutta ja vakautta.

Turvalenkki

Katon pesulaite on helposti kiinnitettävissä turvaköydellä/-kaapelilla.

Painemittari

Painemittaria voidaan hyödyntää puhdistuspaineen seuraamiseen. Näin voidaan varmistaa asianmukainen paine puhdistettaessa erilaisia ​​kattomateriaaleja.

Palloventtiili

Tekee pesulaitteen veden sulkemisen helpoksi ja miellyttäväksi.

Roottorivarret

Kestävät jopa 275 tai 500 baaria, tarkasti hitsattuja ja tasapainotettuja.

Pyörivä mekanismi

Neljä korkean kierrosnopeuden ruostumattomasta teräksestä valmistettua pyörivää päätä, jotka on varustettu automaattisella voitelulla olevalla kuulalaakerilla, jolla taataan huippuluokan suorituskyky ja laatu. Kaksoisjousipohjainen karbiditiivistejärjestelmä takaa pitkäikäisen toiminnan haastavissa olosuhteissa.

Lisäosat

Korkeussäätöjen jatkopalat

Tarvittaessa lisää korkeutta 60 millimetriä esimerkiksi aallotettujen kattojen osalta.

Vaatii neljä kappaletta.

Jalkapedaali

Turvallisuuden takaamiseksi Mosmatic suosittelee virtauksen kytkemistä ja katkaisemista lisävarusteena saatavana olevan jalkapedaalin/polkukytkimen avulla.

Tekniset tiedot

 paine max
(bar)
275/500
 lämpötila   (°C) 120
 sisääntulo M22x1.5-M
G1 / 4 ”F

Video

Scroll to Top