Ares plus CF AFWP 125P märkä-kuivaimuri

Kuiva- ja märkäimuri kaksivaiheisella moottorilla. Imuri on saatavana säiliöllä, joka on valmistettu polypropyleenistä (PP).

1-moottorinen märkä-kuivaimuri CF AFWP125P

Kuiva-märkäimuri on todellinen monitoimi-ihme! Se soveltuu töihin, joihin tavallinen pölynimuri ei pysty. Märkä-kuivaimurin käyttökohteita ovat autot, autotallit sekä remonttikohteet ja rakennustyömaat. Tehokkaalla imurilla saat poistettua roskat, pölyt ja purut sekä nesteet, kuraveden ja kostean hiekankin. Imurissa ei käytetä pölypussia, kun imuroidaan vettä tai nesteitä – mutta kuivaa likaa imuroidessa pölypussia tarvitaan.

Ares Plus on teollinen märkä-kuivapölynimuri, joka on varustettu 1250 watin kaksivaiheisella moottorilla, joten se on valmis suorittamaan vaivattomasti raskaatkin tehtävät.

1-moottorinen märkä-kuivaimuri on saatavana säiliöllä, joka on valmistettu polypropyleenistä (PP). Polypropeenisäiliö kestää erinomaisesti kemiallisia aineita.

Neljän pyörän ansiosta imuri liikkuu ketterästi. Suoralla tai kaarevalla jatkovarrella saat pidennettyä imurin varren, jolloin esimerkiksi lattioiden imurointi onnistuu ergonomisesti. Ilman jatkovartta imuria on näppärämpi käyttää esimerkiksi auton sisällä.

Imurin mukana tulevien suulakkeiden avulla saat nopeasti puhdasta. Rakosuulakkeella tavoitat roskat kapeimmistakin koloista. Leveä kuivasuulake poistaa liat tehokkaasti suuremmilta pinnoilta, ja suulakkeen jalkapainikkeella nostat ja lasket harjakset helposti. Harjakset suojaavat herkimpiä materiaaleja naarmuilta ja saa suulakkeen liikkumaan paremmin. Märkäsuulakkeessa on kumiset lastat, joiden avulla nesteet on helpompi ohjata ja imeä.

 

Vakiovarusteet

  1. Joustava letku 2,5 m
  2. Rakosuulake
  3. Krominen jatkovarsi
  4. Krominen kaareva jatkovarsi
  5. Kuivasuulake
  6. Märkäsuulake
  7. Lattiasuulake
  8. Harjasuulake
  9. Polyesterisuodatin
  10. Sienisuodatin nesteitä varten.

Tekniset tiedot

Moottoreiden lukumäärä 1
Vaiheet Kaksi
Jännite (V) 220-240
Taajuus (Hz) 50/60
Jäähdytys By pass-venttiili
Maksimi teho (kW) 1,4
Teho (kW) 1,2
Vedennostokyky (mm) 2400
Virtausteho (ilma, m³/tunti) 215
Äänitaso [dB(A)]  60
Säiliön tilavuus (litraa) 37
Paino (Kg) 12,6/13,7

Tuotetietokortti

Lataa PDF

Scroll to Top