Yritys

TAMPEREEN PESUAINEPALVELU

Valmistamme ja toimitamme
ammattilaiskäyttöön sopivat
pesuaineet ja puhdistusratkaisut

Tampereen Pesuainepalvelu Oy on perustettu vuonna 1973 nimellä Tampereen Pesupalvelu Oy. Tampereen Pesuainepalvelu Oy on tullut tunnetuksi oman alansa edelläkävijänä. Alusta alkaen yrityksen tarjontaan on kuulunut monipuolinen valikoima puhdistusaineita ja -laitteita. Asiantuntijayrityksen tuotekehitys on erikoistunut ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavien ja taatusti tehokkaiden puhdistusaineiden valmistamiseen.

Tampereen Pesuainepalvelun vahvuuksia ovat myös kokonaisten pesulinjojen ja painepesuasemien valmistus, asennus ja huolto. Kotimaisen yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä. Siitä on todisteena sekä Suomen Asiakastieto Oy:n että maailman johtavan luottohallintotietojen toimittajan Dun & Bradstreetin Tampereen Pesuainepalvelulle myöntämä korkein mahdollinen AAA-luottokelpoisuusluokitus. Lisäarvoa yrityksen asiakkaille tuo koko maan kattava, ammattiosaajista koostuva edustajaverkosto.

Tampereen Pesuainepalvelu rakentaa, huoltaa ja korjaa huippulaadukkaat
ja tehokkaat, mittojen mukaan räätälöidyt korkeapainepesujärjestelmät.

Järjestelmän toteutukseen kuuluvat muun muassa:

  • Pesulinjat putkistoineen
  • Pesupistoolit
  • Pesuainemikserit
  • Siirtopumput
  • Pesuainesäiliöt
  • Pesulinjastot ja autonpesukoneet
  • Storm ja Maer -kylmä- ja kuumavesipesurit

Raskaan kaluston pesussa käytettävät Worldclean-pesuaineet ovat tehokkaita ja ne on yhteensovitettu toimimaan erilaisissa pesutilanteissa. Tampereen Pesuainepalvelu Oy:n tekninen neuvonta osaa valita eri kohteisiin parhaiten sopivat pesuaineet sekä suunnitella yksilölliset pesuratkaisut.

Joutsenmerkki-tuotteemme kuuluvat ympäristön kannalta parhaisiin tuotteisiin.

Scroll to Top