Valtakunnallinen keskus

042 466 221
010 323 9300

RATKAISUMME

LIIKENNÖINTIKALUSTON PUHDISTUKSEEN JA HUOLTOON

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa taatusti tehoavia pesuaineita kevyen ja raskaan liikenteen moninaisiin tarpeisiin. Yrityksemme valmistamia puhdistusaineita ovat esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Valikoimastamme löytyvät luonnollisesti myös laatujäljen takaavat tuulilasinpesunesteet.

Ajoneuvojen huoltotoimiin soveltuvat erinomaisesti yrityksemme toimittamat rasvanpoistoaineet ja puhdistusjauheet ajoneuvojen osien koneellista pesua varten. Monipuolista palveluamme täydentävät helppokäyttöiset korkeapainepesurit sekä ammattiosaajiemme toteuttamat pesujärjestelmät, kuten esimerkiksi letkuradat ja säiliön sisäpesujärjestelmät. Raskaan kaluston puhdistukseen ovat tarjolla myös huippulaadukkaat Istobal-autonpesukoneet.

AJONEUVOJEN PESUUN HUOLTOASEMILLA

Tampereen Pesuainepalvelun valmistamat pesuaineet ja toimittamat puhdistuslaitteet ovat osoittautuneet tehokkaiksi ajoneuvojen puhdistukseen huoltoasemilla. Erityisesti yrityksemme maahantuoma Kiehl-tuotekokonaisuus takaa täydellisen pesujäljen erilaisille ajoneuvoille. Istobal-autonpesukoneet, Storm ja Maer -kylmä- ja kuumavesipesurit sekä rakennettavat pesujärjestelmät täydentävät palveluvalikoimamme huoltoasemien tarpeisiin.

TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Yrityksemme kokonaisvaltainen palvelukonsepti sisältää räätälöidyt puhdistusratkaisut myös eri teollisuudenalojen toimijoille. Esimerkiksi vahvalla emäksellä, happamilla pesuaineilla ja hiilivetyliuottimilla voidaan poistaa tehokkaasti rasvaa ja saostumia haastavistakin kohteista. Teollisuuden tarpeisiin meillä on lisäksi tarjolla monikäyttöisiä korkeapainepesureita ja räätälöitäviä pesujärjestelmiä.

SIIVOUKSEEN JA SANEERAUKSEEN

Tuotevalikoimastamme löytyy laadukkaan lopputuloksen varmistavia pesuaineita saneeraukseen ja siivoukseen. Helppokäyttöisten puhdistusvälineiden ja pesulaitteiden ansiosta vaativinkin puhdistusoperaatio sujuu käden käänteessä. Asiakkaillemme on tarjolla tehokkaita korkeapainepesureita ja imureita moneen siivoustarpeeseen.