Ratkaisumme

LIIKENNÖINTI

Kaluston puhdistus ja huolto

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa tehokkaat pesuaineet ajoneuvojen puhdistukseen. Puhdistuskemikaalimme tehoavat yhtä hyvin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. Yrityksemme itse valmistamista pesuaineista todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Valikoimamme tuulilasinpesunesteet puhdistavat lasit kirkkaiksi ja lisäävät näin ajoturvallisuutta.

Voit keskittyä ajamiseen huolettomin mielin, kun teet autollesi säännöllisiä huoltotoimia. Tampereen Pesuainepalvelun valikoimasta löydät ajoneuvollesi sopivat rasvanpoistoaineet ja puhdistusjauheet osien koneelliseen pesuun.

Toimitamme monipuoliseen puhdistukseen tarkoitettuja laitteita, kuten painepesureita, kuiva- ja märkäimureita sekä painehuuhtelulaitteita. Ammattilaisemme valmistavat myös vaativaan puhdistukseen sopivia pesulinjoja ja painepesuasemia. Puhdistusratkaisuihimme kuuluu lisäksi letkuratoja ja säiliöiden sisäpesujärjestelmiä. Raskaan kaluston puhdistukseen saat meiltä huippulaadukkaat autonpesukoneet.

Laadukkaat tuotteemme sopivat erinomaisesti autojen koneelliseen pesuun huoltoasemilla. Teemme maahantuontia Kiehl-tuotekokonaisuudelle, joka takaa täydellisen pesujäljen erilaisille ajoneuvoille. Toimitamme huoltoasemille monipuolisia puhdistuslaitteita, kuten autonpesukoneita, Storm ja Maer -tuoteperheiden laadukkaita kylmä- ja kuumavesipesureita sekä rakennettavia pesujärjestelmiä.

Valikoimamme vahatiivisteet, huuhtelutiivisteet ja harjashampoot sopivat koneelliseen autopesuun, ja saat meiltä lisäksi hellävaraiset ja neutraalit pesuaineet ajoneuvojen käsinpesuun. Tutustu myös valikoimamme Joutsenmerkin saaneisiin pesuaineisiin. >>

Metallia hitsataan

TEOLLISUUS

Tehokkaat puhdistusaineet
teollisuuskäyttöön

Tilaa meiltä toimivat puhdistusaineet vaativaan ammattilaiskäyttöön. Teollisuudelle suunnatut puhdistusaineet tehoavat pinttyneeseen ja vaikeasti poistettavaan likaan. Esimerkiksi vahvalla emäksellä, happamilla pesuaineilla ja hiilivetyliuottimilla voidaan poistaa tehokkaasti rasvaa ja saostumia haastavistakin kohteista. Räätälöityihin puhdistusratkaisuihimme kuuluu myös erilaisiin teollisuuden tarpeisiin sopivat pesulinjastot ja tehokkaat korkeapainepesurit, joissa riittää puhdistustehoa.

KIINTEISTÖT

Siivousaineet ja puhdistusvälineet ammattilaiskäyttöön

Saneeraukseen ja siivoukseen sopivat pesuaineet ja puhdistusvälineet auttavat tilojen sujuvassa siivouksessa. Vaativatkin kohteet puhdistuvat nopeasti helppokäyttöisillä ja laadukkailla pesuaineilla ja -laitteilla. Valikoimassamme on tehokkaita korkeapainepesureita ja imureita moneen siivoustarpeeseen. Ammattilaistason siisti jälki syntyy vahvan emäksisillä tai happamilla puhdistusnesteillä sekä hajun- tai rasvanpoistoaineilla. Puhdistusaineemme sopivat myös palokohteiden siivoukseen ja pintojen puhdistukseen, kuten savun ja noen poistoon.

Harmaat portaat ja puinen kaide

Joutsenmerkki-tuotteemme kuuluvat ympäristön kannalta parhaisiin tuotteisiin. Tutustu >>

Scroll to Top